Projectes en curs

Circulo de Borneo

Des de l’estiu de 2015 que forma part activament d’aquest septet liderat pel cantautor resident a Tamarite de Litera Joan Magrí, i pel pianista balaguerí Josep Maria Porté. La formació de piano, violí (Xavier Reyes), violoncel (Montse Sanahuja), percussió (Jordi Noró), cors (Anna Borrego) i flauta vesteix de clàssic les seves pròpies cançons d’autor.

Fins a l’actualitat han publicat 2 treballs en forma de CD. El primer fou “El incansable finalista” el 2015 i l’últim “Hombre madre” el 2020.

Contradicción (IIa Parte)

El tema “Contradicción (IIa parte)” es va enregistrar en territori català i aragonés durant la primavera de 2021. És l’única cançó instrumental del treball “Hombre Madre”.

Making of

Duo de piano (Marcel Fabregat) i flauta que des del 2016 presenten el seu espectacle didàctic basat en els clàssics del cinema. En ell fan un recorregut musical a la història del cinema i tot visionant escenes inoblidables dels grans clàssics del setè art en una pantalla gegant, n’interpreten la música de la banda sonora en directe. Tot això amb unes explicacions magistrals sobre qui i que s’amaga darrera de la pel·lícula, el compositor i l’intèrpret.

Syrinx

SYRINX és un grup de música de cambra variable pel que fa al nombre de components. És integrat per mestres de llarga i variada trajectòria interpretativa que els farà passar una bona estona tot gaudint de conegudes melodies sota un punt de vista diferent al que els grans clàssics ens han acostumat.

Els seus components es dediquen activament tan a la música de concert com a la docència musical. Tots ells han format part de grups de música, no sols de tall culte, sinó que també modern. Aquests coneixements musicals complementaris fan que ens presentin un concert a cavall entre la música actual i la de tots els temps.

La formació SYRINX els ofereix un espectacle musical de caràcter líric basat en un repertori que comprèn des de grans obres dels clàssics musicals catalans, passant per adaptacions de conegudes melodies de pel·lícules, per cançons de grups de música moderna que han fet història durant el segle XX, fins a immortals fragments de la música culta. Un repertori adaptable a les exigències d’un divers ventall d’audiència.

Durant els seus anys d’existència, SYRINX ha passejat la seva música per gran part de les terres catalanes tot oferint concerts i donant el color musical a festes i celebracions.

En aquests vídeos, la formació és en quartet de cambra i els seus components són: Anna Borrego – soprano, Elena Guixé – violoncel, Toni Rodríguez – piano, Carles Fortuny – flauta